19 Şubat 2011 Cumartesi

Steve Jobs Obama'nın yemeğine katıldı...

Geçtiğimiz hafta kanser merkezinde görüldüğü iddia edilen ve yaşamak için sadece haftalarının kaldığı iddia edilen Steve Jobs, Obama'nın verdiği teknoloji yemeğine katıldı ve hakkında yapılan spekülasyonların doğru olma ihtimali oldukça azaldı...
Yemekte teknolojinin devleriyle Barack Obama kadeh kaldırmakta....
A.B.D. Başkanı Barack Obama'nın GMT -8 zaman dilimiyle Perşembe akşamı teknoloji devleriyle yediği yemeğe önceki yazılarımızda bahsettiğimiz gibi Steve Jobs'da katıldı. Beyaz Saray tarafından yayınlanan ve yukarıda görebileceğiniz fotoğrafta Steve Jobs artık marka haline gelmiş boğazlı siyah kazağı ile görünüyor.
National Enquirer'ın yayınladığı olay yaratan fotoğraflar
DAHA GEÇEN HAFTA ÖMRÜ HAFTALARLA İFADE EDİLİYORDU;

Steve Jobs'un daha geçtiğimiz hafta çok kısa ömrü kaldığı iddia edilmişti. İddia, olay yaratan haberleriyle bilinen Amerikan gazetesi National Enquirer'dan gelmişti. National Enquirer'ın haberinde Steve Jobs'a ait olduğu söylenen fotoğrafların sadece Steve Jobs'a benzeyen birisi olduğu iddiası da gündemde. Çünkü Steve Jobs olduğu iddia edilen kişinin '97 model bir Honda Civic'e bindiği söylendi. Steve Jobs gibi bir milyarderin '97 model bir Civic kullanmayacağı düşünülüyor. Gazetenin sadece olay yaratmak için böyle bir haber yapmış olacabileceği de Jobs'un Obama'nın yemeğine katılmasıyla güçlendi. Ancak hala haberin yalanlandığı veya tamamiyle yanlışlığının kanıtlandığı yok. Umarız haber sadece bir asparagastır.

Obama'nın teknoloji devleriyle sektörün ve teknolojinin geleceğini tartıştığı yemeğe katılanlar arasında Apple C.E.O.'su Steve Jobs'un yanısıra Google CEO'su Eric Schmidt, Facebook CEO'su Mark Zuckerberg ve Yahoo CEO'su Carol Bartz da var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder