7 Şubat 2011 Pazartesi

Olası 2011 WWDC tarihleri belli oldu...

Apple her sene yaz aylarında WWDC'de(World Wide Developer's Conference - Dünya Çapında Geliştirici Konferansı) büyük yeni ürünlerini ve projelerini tanıtır. Bu senekinin de tarihi applebitch.com sitesinin buluntularına göre belli oldu gibi... 

Eskiden Apple yıl içinde, büyük ürünlerini sene başlarında olan Macworld Fuarı ve yaz aylarında olan WWDC ile tanıtır, piyasaya sürerdi. Ancak, Apple'ın Macworld Fuarından çekilmesinden bu yana bütün ürünlerini yaz aylarındaki WWDC'de tanıtır oldu. Bütün iPhoneları ve pek çok Mac OS X sürümünü de bu konferansta tanıtmıştır. applebitch.com sitesinin en son buluntularına göre de ABD'de "Moscone Center" konferans merkezinin sitesinde 5-9 Haziran 2011 tarihleri arasında merkez kiralanmış olarak gözüküyor. Sitede o tarihler arasında şirket toplantısı var gibi gözüküyor. Resmi bir açıklama yapılmış değil ama tahminler WWDC'nin bu tarihler arasında yapılacağı yönünde.

Ayrıca Apple'ın WWDC 2011'de bir sonraki büyük işletim sistemleri Mac OS X Lion'ı (Şu anki Mac OS X Snow Leopard 10.6 olarak geçiyor, Lion 10.7 olacak) tanıtacağı ve iPhone 5'i tanıtacağına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.
2011 WWDC'de açıklanacak olan yeni işletim sistemi Mac OS X Lion(10.7)'ın logosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder