16 Şubat 2011 Çarşamba

İlerideki Macbook Air'ler 3G ile gelebilir

Son dedikodulara göre Apple'ın yaptığı bir müşteri tatmin anketinde ileriki nesil Macbook Air'ların 3G içinde halde gelebileceği ortaya çıktı.
Ekim 2010'da piyasaya sürülen en son Macbook Air(11.6 inç olanın fotoğrafı)


Söz konusu müşteri memnuniyet anketinde Macbook Air'ı 3G ağına bağlayıp bağlamadığınız, hangi sıklıkla ve neleri kullanarak bağladığınız soruluyor. Daha önce de 3G dahili olarak gelen Macintoshlar dedikoduları çıkmıştı ama hala 3G dahili gelen bir Mac göremedik. 2009 yılında Apple'ın verdiği bir iş ilanından sonra 3G'li taşınabilir Maclerin geleceği dedikodusu - özellikle de Macbook Air'de - oldukça kuvvetlenmişti.


Macbook Air 2008'de çıktığından beri en büyük eksikliklerinden biri olarak dahili 3G gözüküyor. Eğer ki 3G radyoları gelecek nesil Macbook Air'e eklenirse ultra taşınabilir ve her zaman internete bağlı bir süper-mobil bilgisayar olacak. Macbook Air en son geçtiğimiz Ekim'de dizayn değişikliği ve ekran boyut değişikliği gibi çok büyük ve genel bir güncelleme görmüştü. En son güncelleme bu kadar yakın zamanda olmuş olsa da bazıları Haziran ayı gibi 3G ile beraber Intel Sandy Bridge  işlemcili Macbook Airları bekliyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder