18 Şubat 2011 Cuma

Obama'nın teknoloji yemeğine Steve Jobs katılacak iddiası...

Önceki gün çıkan kanser haberlerinden sonra şimdi de Steve Jobs'un silikon vadisinde Obama'nın vereceği yemeğe katılacağı öne sürüldü...

A.B.D. Başkanı Barack Obama'nın GMT -8 saatine göre Perşembe akşamı silikon vadisinde teknoloji devleriyle birlikte yiyeceği yemeğe Steve Jobs'un da katılacağı iddia edildi. Amerika'da teknolojinin tartışılacağı ve teknolojinin geleceğinin konuşulacağı yemeğe katılacaklar arasında Apple CEO'su Steve Jobs, Google CEO'su Eric Schmidt ve Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in katılacağı -yine Beyaz Saray tarafından bir yalanlama veya onay gelmiş olmasa da- iddia edildi.


Önceki gün, iddialı ve sansasyon yaratan haberleriyle bilinen Amerikan 'National Enquirer' gazetesi Jobs'a ait olduğu iddia edilen ve Standford Kanser Merkezinde çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı. Habere göre Jobs'un tekrar kanser tedavisi almakta olduğu, doktorlar tarafından fotoğraflara bakılıp yapılan değerlendirmelere göre kanserin son aşamasında olduğu ve Jobs'un sadece haftalarının bile kalmış olabileceği belirtilmişti. Bu haberin üstüne Apple'dan herhangi bir açıklama gelmedi ancak Jobs, Obama'nın yemeğine katılacak iddiası 'National Enquirer' haberini desteksiz kılıyor. Yönetim devi Steve Jobs eğer ki yemeğe katılırsa vereceği görüntülerle sağlığı hakkındaki spekülasyonlara son verecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder